Snygga glasögon endast som accessoar

Snygga Glasögon

Glasögon är nästan alltid något som bärs av personer som behöver det av medicinska skäl. Alltså personer som har nedsatt synförmåga och som vill eller behöver korrigera det.

Precis som linser ger de med nedsatt syn möjligheten att inte bära glasögon så finns det även glasögon som idag är rena accessoarer.

Egentligen är det inte så konstigt för tänker vi på solglasögon har de både använts i praktiska sammanhang men också som rena accessoarer.

Även om vanliga glasögon utan styrka ännu inte letat sig in och blivit lika vanligt så är det något som blir mer och mer vanligt.

Senast jag hörde om det var personer som vid speciella tillfällen då de vill sticka ut lite extra och kanske se mer kompetenta och kunniga ut valt att använda sig av det. Det kanske låter tramsigt men det kan ha en väldigt stor psykologisk effekt precis som en proper klädsel kan ha.

Det finns en del glasögon utan styrka att välja på och vissa kostar faktiskt en hel del också. Det är inte jättekonstigt för i praktiken vill du kanske ha samma bågar som är moderna idag men att glaset inte är slipat. Vanliga glasögonbågar från de populära märkena ligger ofta runt tusen kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *