Snygga och moderna spjälsängar för din bebis

Spjälsängen är en sådan möbel som man oftast endast handlar en gång. Undantaget skulle möjligtvis vara om man får tvillingar eller barn väldigt tätt inpå. Annars är det rätt prisvärt att återanvända spjälsängen till sina andra barn också.

Något man dock bör undvika är att ärva sin spjälsäng eller köpa den begagnad då det kan medföra stora säkerhetsrisker. Det är rekommenderat att du verkligen kollar upp det om du står i de tankarna.

Men snygga och moderna spjälsängar finns det ganska gott om på Internet och det är rätt kul att ta en titt på utbudet och vad som finns. Valet av spjälsäng kanske dock inte är självklart då priserna varierar en del men vill man endast köpa en till alla sina barn så bör man kanske köpa en med genusneutral färg. Nu vet jag att det finns de som inte tycker rosa tillhör flickor medan blått tillhör pojkar men det är högst subjektivt vill jag påstå.

Här nedanför är bilder på några snygga spjälsängar jag hittade efter att snabbt ha sökt runt lite på nätet.

spjalsang-hiboux

Spjälsängen Hiboux som lite roligt nog betyder Uggla på franska vilket kanske designen skvallrar om också. Det känns som en väldigt neutral och bra spjälsäng och en väldigt prisvärd sådan också.

spjalsang-tuula

Spjälsängen Tuula är vitlackerad med valnötsdetaljer och en bra förvaringslåda underst. Även om jag skulle undvikit sänghimmeln av säkerhetsskäl så är den ju riktigt snygg och praktiskt annars.

spjalsang-viktoria

En spjälsäng som är helt vitlackerad är väldigt stilren och man kan dekorera med annat som t.ex. sängkläderna. Samma sak här så stryk sänghimmeln. Men riktigt trevlig spjälsäng annars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *