Söker efter ett snyggt runt soffbord

runt-soffbord-i-vittJag har varit på jakt efter ett runt soffbord ett tag och vet inte riktigt vad jag ska satsa på. Jag har i ett första försök letat online och hittat flera snygga soffbord som skulle kunna passa i vårt TV-rum.

Jag skulle gärna vilja att soffbordet är vitt och runt men så fort jag specificerar färg så begränsas antalet modeller som passar hos oss. Så jag vet inte om jag kanske borde öppna upp för andra former eller andra färger.

Som tur är finns det väldigt många soffbord i det butiker jag tittat på vilket såklart bidrar till att göra det lättare att välja men jag känner ändå inte att jag hittat något perfekt.

I helgen som gick besökte jag några möbelbutiker när jag ändå var ute och shoppade men de har ett ganska tråkigt utbud av soffbord. Jag kanske ställer för stora krav men jag skulle vilja ha ett runt soffbord som är mindre 90 cm i diameter och som är i vitt.

På bilden jag har bifogat i inlägget är ett exempel på ett soffbord som jag skulle kunna tänka mig. Det är dock exakt 90 cm i diameter men ger samtidigt förvaringsutrymme undertill vilket jag verkligen gillar. Det blir ett bra ställe att soppa undan saker så de inte syns lika tydligt.

1 kommentar till ”Söker efter ett snyggt runt soffbord

  1. Katarina skriver:

    Hej!
    Var har du hittat det där soffbordet? Det skulle passa extremt bra hos mig då benen är exakt likadana som jag låtit göra på mitt matbord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *