Leta ballerinadräkt till barnens maskerad

Det drar ihop sig maskerad och dottern är överlycklig då det är hennes första maskerad. Jag vet inte hur många gånger hon pratat om vad hon vill klä ut sig till under maskeraden men nu tror jag äntligen hon lyckats bestämma sig. Och det är att vara en balettdansare med ballerinadräkt.

Hon har varit inne på allt möjligt och Elsa från Frost har varit ett återkommande tema i början men det har jag inte hört på länge nu så det tror jag hon släppt. Sen har där varit några andra alternativ som artist, brandman och det lite mer annorlunda önskemålet som reseledare 😀

För ett tag sedan pratade jag mballerinadräkt för barned henne om att hon behöver bestämma sig för en sak och sen är det den som gäller för maskeraden denna gång. Det kommer komma fler tillfällen och att hon då kan klä ut sig till något annat om hon vill det. Då sa hon ganska bestämt – Men då ska jag vara en ballerina för de är så fina.

Tur för mig som vuxen då ballerinadräkt för barn inte är så svårt att vaska fram och många butiker har olika modeller. De flesta ballerinadräkter följer samma stil med en känning och tyllkjol som då lyftas när man gör piruetter. Jag vet att hon har tränat för detta önskemål kommer efter att hon såg det på TV. Sedan dess har hon försökt och det skulle inte förvåna mig om vill börja träna balett på riktigt sen heller. Eller någon form av dans för det tycks hon gilla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *