Mjukglass är min favoritglass

Mjukglass är utan tvekan min favoritglass om jag måste välja endast en glass. Jag älskar smaken kombinerat med den härliga och lättsmälta konsistensen.

Men sen går mjukglass att variera på så många olika sätt också. Mandelströssel, Lakritsströssel, chokladtopping och mycket annat gott gör att det på ett sätt egentligen kanske rör sig om många varianter och inte borde räknas som endast en.

Jag har aldrig varit jätteförtjust i de glassar som säljs i vanliga affärer. Alltså typ GB-glass och liknande. De är okej och finns inget annat är det såklart mycket bättre än annat. Men skulle jag inte få välja mjukglass hade jag nog valt kulglassar och gärna med italiensk glass. Här pratar vi njutning på hög nivå också 🙂

Jag har blivit sugen på att hyra hem en mjukglassmaskin över en helg. Det finns flera företag som erbjuder detta varav detta är ett exempel. Då skulle man kunna samla lite vänner, spela spel, se något intressant sportevent etc. och samtidigt kunna njuta över flera mjukglassar. Sedan dagen efter anordnar man ett kalas och erbjuder samma sak där.

Nu antar jag kanske att många andra gillar mjukglass lika mycket som mig. Men det känns ändå som ett rimligt antagande då jag vet att flera i min omgivning också älskar ju mjukglass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *