Skillnad på popcornsmaskiner

Jag har länge varit sugen på att köpa en egen popcornsmaskin och det grundar sig helt enkelt i att jag tycker popcorn är så extremt gott. Det är mitt självklara val av snacks om jag har möjlighet att välja det och passar lika bra på sommaren som på vintern.

Givetvis händer det att jag blir sugen på annat men överlag är popcorn det ”godis” eller snacks som jag äter mest av. Därför har jag länge varit sugen på att investera i en popcornmaskin istället för att poppa popcorn i kastrull eller använda sig av micro-pop som är tråkigare val.

För några år sedan valde jag att hyra en popcornmaskin till ett större kalas jag hade och det blev väldigt uppskattat. Den goda doften av nypoppade popcorn är svårslagen och väcker många minnen hos människor.

Jag kommer inte ihåg från vilket företag jag hyrde popcornmaskinen med det kan ha varit https://hyra-popcornmaskin.se/ eller något annat bolag som är aktiv med detta i Stockholm där jag bor. Av de 30-tal gäster som jag hade över blev det en succé då ett fåtal började bli sugna men efter att doften spred sig så anslöt sig fler och fler.

För den som vill sticka ut och dessutom bjuda på lite retro-känsla kan en popcornmaskin helt klart vara ett smart val att hyra in vid en fest. Jag tittar dock på att köpa en egen men i så fall en ganska dyr modell för flera tusen kronor och kanske någon av dyrare modellerna här:
https://testat.nu/popcornmaskin/

Även om de modellerna listas som bäst i test så är jag rädd att de inte är lika bra som den jag hyrde en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *